Інклюзивний літній табір "Квітка - семицвітка"

2017-09-05

/Files/images/10.png

Інклюзивний літній табір “Квітка-семицвітка”

З метою соціальної інтеграції дітей з особливими освітніми потребами у суспільство, створення умов для особистісного розвитку дитини, творчої самореалізації, третій рік поспіль спеціалістами Кіровоградської міської психолого-медико педагогічної консультації організовано та проведено змістовний відпочинок і оздоровлення дітей з особливими освітніми потребами.

Відповідно до розробленого плану соціально-психологічних та корекційно-розвивальних заходів, діти мали можливість опанувати знання та навички, необхідні для їх незалежного проживання в соціальному середовищі задля усвідомлення своїх можливостей та обмежень, соціальних ролей, формувати навички самообслуговування.

За три роки професійної роботи спеціалістів Кіровоградської міської ПМПК у літньому таборі відпочинку і оздоровлення «Квітка-семицвітка» у дітей спостерігається результативність та позитивна динаміка у всіх психічних сферах: тілесній, емоційній, пізнавальній, формуються побутові навички, розуміння правил поведінки у групі, розвивається загальна і дрібна моторика, витривалість, стійкість, здатність до продуктивної соціальної взаємодії та навчальної діяльності.

Організатори табору висловлюють щиру вдячність управлінню освіти, відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради за сприяння, підтримку, допомогу в організації роботи табору «Квітка-семицвітка», а також розуміння і небайдуже ставлення до дітей з особливостями розвитку.

Інклюзивний літній табір “Квітка-семіцвітка” – це яскрава і незабутня подія в житті наших дітей, унікальна можливість з великим інтересом і користю провести довгоочікувані літні канікули!

/Files/images/66.png/Files/images/2.png/Files/images/55.png/Files/images/8.png/Files/images/33.png/Files/images/11.png

Фільм Інклюзивний літній табір “Квітка-семіцвітка”

https://www.youtube.com/watch?v=gt-pAeipl8s

Кiлькiсть переглядiв: 971

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.