• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Нові знання - на часі. Перші дні літа зустріли надзвичайно активно змістовно результативно.

Нові знання - на часі. Перші дні літа зустріли надзвичайно активно змістовно результативно.

2023-06-02

/Files/images/cherkasi/изображение_viber_2023-06-06_16-36-33-025.jpg

/Files/images/cherkasi/изображение_viber_2023-06-06_16-37-20-302.jpg

У місті Черкаси з 1 по 4 червня відбулася знакова подія для професійної спільноти корекційних педагогів міста Кропивницького. Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас та Сергій Колодяжний, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кропивницької міської ради, підписали меморандум про співпрацю в рамках допомоги особам з особливими потребами. Об’єднати зусилля задля якісної допомоги особам, що постраждали в результаті війни в Україні – ось основне гасло зустрічі влади, фахівців та науковців Клубу професійного та інноваційного розвитку корекційних педагогів.

Учасники зібрання, фахівці з Черкас, Кропивницького, Житомира, Києва пройшли навчання за програмою підвищення кваліфікації з теми «Особливості формування інтелектуальної, мовленнєвої та поведінкової сфери: нейропсихологічний аспект»

Хочеться відмітити гостинність сторони, що запросила та організувала надважливу зустріч фахівців, влади та науковців. Анастасія Чубіна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Черкаської міської ради та Світлана Скляр, директорка ІРЦ Черкаської міської ради подбали про створення сприятливої робочої атмосфери та відкрили для учасників неймовірну красу Черкащини, яка залишиться у пам’яті теплим спогадом та виправдано може називатися –кращим місцем на Землі.

/Files/images/cherkasi/изображение_viber_2023-06-06_16-35-50-411.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 63

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.