• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Технічне та методичне забезпечення освітнього процесу для дітей зі зниженим слухом, які навчаються в закладах загальної середньої освіти"

"Технічне та методичне забезпечення освітнього процесу для дітей зі зниженим слухом, які навчаються в закладах загальної середньої освіти"

2018-01-25

/Files/images/333.jpg

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 19.09.2017№ 1/11-9320 «Про організацію корекційну-розвиткової роботи з дітьми із порушеннями слуху, які навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах» 19 січня 2018 року о 14:30 в приміщенні Інклюзивно-ресурсного центру управління освіти Міської ради міста Кропивницького (вул. Вокзальна 18 - А) відбулася зустріч з провідним фахівцем відділу кохлеарної імплантації ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. О.С.Коломійченка НАМН України» місто Київ – Шепеленко Ніною Володимирівною з теми: «Технічне та методичне забезпечення освітнього процесу для дітей зі зниженим слухом, які навчаються в закладах загальної середньої освіти»

На заході були присутні 26 педагогічних працівників міста, як навчають дітей зі зниженим слухом. Вчителі отримали детальну інформацію про особливості технічного супроводу дітей як з колерними імплантати так і з слуховими апаратами.

Кiлькiсть переглядiв: 516

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.