• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Сьогодні відбулася зустріч фахівців Інклюзивно- ресурсного центру міста Кропивницького, представників батьківської громадської організації "Ожина", волонтера Корпусу Миру США в Україні Боуман Елізабет з представниками влади.

Сьогодні відбулася зустріч фахівців Інклюзивно- ресурсного центру міста Кропивницького, представників батьківської громадської організації "Ожина", волонтера Корпусу Миру США в Україні Боуман Елізабет з представниками влади.

2018-10-31

/Files/images/elzabed/IMG_1410.jpg

/Files/images/elzabed/IMG_1408.jpg

/Files/images/elzabed/IMG_1406.jpg

Сьогодні відбулася зустріч фахівців Інклюзивно- ресурсного центру міста Кропивницького, представників батьківської громадської організації "Ожина", волонтера Корпусу Миру США в Україні Боуман Елізабет з представниками влади, а саме з начальником управління освіти Міської ради міста Кропивницького Костенко Ларисою Давидівною та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзюбою Наталією Євгенівною.
В ході ділової зустріччі обговорювалися питання спільного проекту - "Соціальна інтеграція дітей з особливими потребами" та намітили шляхи його реалізації. Дуже приємно, що влада міста Кропивницького підтримує ідеї розвитку дітей з особливими потребами, батьківської громади та спеціалістів цього напрямку.

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.